Publicatie zonder omslag, om de kwetsbaarheid te tonen

De illustraties zijn zilver spiegelend, deze illustratie toont de kaders, patronen, die aan studenten worden aangeboden op een academie

In de spiegelende pagina's zien toekomstige studenten zich binnen de context van het aangeboden vak, in dit geval de beeldende kunst

Op de spiegelende pagina's zijn de stereotypen, of iconen van het huidige illustratie landschap uitgespaard

Spread ten behoeve van de architectuur afdeling

De rode teksten zijn de engelse vertalingen

 

ArtEZ informatie brochure

Informatie brochure voor ArtEZ Zwolle. Om studenten een toekomst beeld te geven van hun eigen toekomst, kunnen deze zichzelf zien in de spiegelende pagina’s van de brochure.

In informatie brochures staan vaak afbeeldingen. Op deze afbeeldingen wordt vaak een sfeer weergegeven die op een academie of universiteit voelbaar is. Voor de informatie brochure van ArtEZ Zwolle is er gewerkt met spiegelende pagina’s. Centraal staat daarmee hoe de student zichzelf kan zien in de context van een vakgebied.
Het boek bestaat uit verschillende spiegels, met daarin referenties naar werk van andere illustratoren, architecten, kunstenaars etc. Door de dichtheid van lijnen ontstaat wel een indruk, maar nooit een helder beeld, of een afgekaderde indruk van wat het vakgebied zou kunnen inhouden.